Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

AZ INFINITI A FRANKFURTI AUTÓSZALONON

A NÖVEKEDÉS KEZDETE


ROLLE, Svájc (2011. augusztus 30.) - Huszonkét évvel az első amerikai bemutatkozás után, és mindössze három évvel az európai premiert követően, a nagy teljesítményű luxusautókat gyártó japán Infiniti márka idén először vesz részt a Frankfurti Autószalonon. Az esemény egy új, hatéves növekedési terv kezdetét jelzi, amelynek célja, hogy 2016-ig a márka 10 százalékra növelje részesedését a globális luxuspiaci szegmensben.

„A Frankfurti Autószalon fontos a számunkra, mert lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassuk, milyen irányba fogunk fejlődni az elkövetkező hat évben" - mondta Toru Saito, az Infiniti alelnöke és az Infiniti üzleti egység vezetője. „Elkötelezettek vagyunk a növekedés mellett, és ezt új Infiniti termékek bevezetésével, új Infiniti központok nyitásával fogjuk bizonyítani."

Az Infiniti a következő újdonságokkal jelenik meg a 64. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon:


  • A fejlesztője nevét viselő, nagy teljesítményű tanulmányautó világpremierje (további részletek hamarosan)
  • A kompakt luxuskategóriába tartozó, formabontó Infiniti ETHEREA tanulmányautó németországi premierje
  • Az Infiniti által szponzorált Red Bull Racing csapat Forma 1-es autója, amellyel a tavalyi világbajnok, Sebastian Vettel versenyez, aki egyben az Infiniti márka globális nagykövete
  • A világ legjobb gyorsulású benzinmotoros/elektromos hibrid modellje, a 162 g/km-os Infiniti M35h, amelynek sikeres európai bemutatója alig néhány nappal ezelőtt zajlott le
  • A német piacon értékesített hattagú, kupékból, szedánokból, kabriókból és crossoverekből álló Infiniti modellpaletta képviselői
  • Az Infiniti Digitális Művészeti Verseny első témájának 6  legjobb installációja


„Minden eddiginél jobb formában állunk a német nagyközönség elé, hogy megmutassuk, mit kínálunk a vásárlóinknak" - mondta Bernard Loire az Infiniti Europe és Middle East alelnöke. „Az Infiniti az elmúlt három évben nagyon stabilan megalapozta európai jelenlétét, együttműködési megállapodásaink pedig hozzájárulnak márkánk további fejlődéséhez."

35infiniti.jpg

Idén júniusban Carlos Ghosn, a Nissan elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy az Infiniti azt a célt tűzte ki, hogy 2016-ra 10 százalékos részesedést fog elérni a globális luxuspiaci szegmensekben. Az új modellek bemutatásán kívül a márka további Infiniti Központokat nyit a fontosabb európai piacokon. A tervek szerint Németországban és az Egyesült Királyságban 40-40 ilyen központ lesz.

A nagy teljesítményű japán luxusautó-márka az első alkalommal mutatja be a Frankfurti Autószalonon közönségének az autók, a technológia és a szolgáltatások minősége iránt érzett szenvedélyét. A márka arculatát Forma 1-es partnere, a Red Bull Racing csapat, valamint a márka globális nagykövete, Sebastian Vettel sikerei

Az Infiniti standja a 3.1-es csarnok A17-es területén található. Az Infiniti sajtótájékoztatója szeptember 13-án, kedden, 14 óra 15 perckor kezdődik, de élőben is követhető a http://www.infinitieurope.com internetes oldalon.


AZ INFINITI FRANKFURTI SZTÁRJAINAK RÉSZLETES BEMUTATÁSA

Az Infiniti ETHEREA tanulmányautó

A német közönség először a Frankfurti Autószalonon alkothat véleményt az Infiniti kompakt luxuskategóriába tartozó, formabontó tanulmányautójáról. Az ETHEREÁT Európa többi részén elsöprő lelkesedéssel fogadták, de vajon milyen reakcióra számíthat a németek részéről? A mindössze 4,4 méter hosszú ETHEREA nagyszerűen megtestesíti az Infiniti különleges értékeit (köztük a kompromisszumoktól mentes hibrid technológiát és a maximális vezetési élményt), és szoborszerű formája olyan érzést kelt, mintha egy tömbből faragták volna, miközben megjelenése egyetlen jelenlegi modellhez sem hasonlítható a kategóriában.

Infiniti M35h

Az M35h - amelynek európai bemutatóját alig néhány nappal ezelőtt tartották - az Infiniti legújabb autója, első hibridje, egyben a márka leggyorsabb és legtisztább modellje. Az Infiniti M a márka első olyan szedánja, amelyet a híres német modellek konkurenciájának szántak. Az M hibrid változata új mércét képvisel a teljesítmény és a takarékosság területén. A modell 364 lóerőt (268 kW) mozgósít, amellyel minden eddiginél jobban kihangsúlyozza a márka inspiráló teljesítményét, miközben CO2-kibocsátása mindössze 162 g/km. A hasonló felszereltségű dízelmotoros M modellekhez képest csekély felárért kapható M35h a V6 benzinmotoros M37 és a V6 dízelmotoros M30d változatokkal együtt olyan háromtagú kínálatot alkot, amelyet eddig egyetlen gyártó sem kínált az európai piacnak ebben a szegmensében.

m35h_056.jpg

Infiniti G, EX és FX

Az Infiniti a nagy teljesítményű és karizmatikus V6 benzinmotorokkal felszerelt G37 Coupé, G37 Sedan és G37 Cabriolet modellek legfrissebb, nemrég átdolgozott változatát mutatja be az autószalonon. A V6 benzinmotoron kívül immár egy kifinomult V6 dízel erőforrással is rendelhető EX crossover kupé továbbra is mérce a sportos négykerék-meghajtású modellek között, annak ellenére, hogy más gyártók igyekeznek lemásolni a sikeres receptet. A szabadidőautók sportkocsijának tekinthető FX az egyik legnépszerűbb Infiniti modell egész Európában. Egyes piacokon nagy teljesítményű FX50S Premium kivitel a márka legnagyobb példányszámban értékesített modellje. A háromféle dízel- és benzinmotorral, négyféle felszereltségi szinttel, ötcsillagos felszerelésekkel és biztonsági elemekkel, köztük a sávelhagyást megelőző rendszerrel (LDP - Lane Departure Prevention) is felszerelt FX továbbra is magabiztosan veszi az akadályokat.

Az Infiniti Digitális Művészeti Verseny

A Frankfurti Autószalon látogatói az Infiniti standján meggyőződhetnek arról, hogy a digitális technológia miként alakítja át a hagyományos művészeti formákat. A márka világszerte kutatja a digitális művészet úttörőit a zene, a holográfia, a 3D térképezés és az interaktív installációk területén. A nyertes pályaművek kiállításával a virtuális valóság Frankfurtban valódi testet ölt Az Infiniti számára a Digitális Művészeti Verseny támogatása egyfajta kutatási projekt, amelynek célja a kreatív lehetőségek határainak kitapogatása.

Forrás: Klein PÉter- Just Creative

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 259
Tegnapi: 226
Heti: 1 083
Havi: 2 557
Össz.: 559 893

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Az Infiniti a frankfurti autószalonon
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »