Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Őrült bejelentést tett a KFT


Laárék egy másik bolygóról származnak!

Különleges titokról lebbentette fel a fátylat a KFT, a tőlük megszokott abszurd humorral fűszerezett sajtótájékoztatón. Elárulták, azért kapta decemberi nagykoncertjük az Ufóshow nevet, mert ők valójában asszimilálódott földönkívüliek. A Betelguese nevű csillagról jöttek, pontosan 30 évvel ezelőtt.


Az űrbéli hangulatú sajtótájékoztatón a Planetáriumban, a KFT újabb őrült történetekkel szórakoztatta a közönséget. A zenekar tagjai azért hagyták el otthonukat, a Betelgeuse nevű csillagot, mert betelt gőzzel és nem szóltak jól a hangszereik. Bornai Tibor, az együttes billentyűse elárulta, régóta tetszik nekik a bolygónk.


„Először csak időnként, kutató módban látogattunk a Földre, de 1981-ben véglegesen itt maradtunk, disszidáltunk. – mesélte nevetve Bornai.


Laár András egy régi fotón mutatta be, milyen is az igazi arcuk.
„Mindenki azt gondolja, hogy emberek vagyunk, pedig nem. Sőt, az eredeti arcszínünk az a fehér, amiről mindenki azt hitte, hogy festve van.”  - tréfálkozott az énekes.


II. Lengyelfi Miklós azt is elmondta, a decemberi Ufóshow nagykoncert helyszínét, a Papp László Budapest Sportarénát is nekik köszönheti Magyarország. 
„Papp László egyszer azt mondta az edzőjének, nagyon szeretne egy Arénát. Az edző hitetlenkedve annyit mondott, akkor lesz neked Arénád, ha leszállnak az ufók! Most már elárulhatjuk, mi hallottuk a bokszoló kérését. Az Aréna egy űrhajó, amivel a földre jöttünk. Az előző 1999-ben leégett, helyette hoztunk egy sokkal szebbet! – tette hozzá a zenekar basszusgitárosa.

kajefte.jpg
Márton András elárulta, hogy a koncerten szokatlan hangszerek is megszólalnak majd. A különleges estén felcsendül több lézerhárfa, és játszani fognak egy meta-instrument nevű eszközön, amiből csak néhány darab létezik a világon.
A KFT a sok tréfa után kicsit komolyabbra is fordította a szót. Bejelentették, hogy december 28-án, a jubileumi nagykoncerten az elmúlt 30 év legsikeresebb dalait játsszák majd, több mint két órában, óriási kivetítők előtt. Felcsendül néhány új szerzemény is, valamint tömegeket megmozgató színpadi jelenetekre is számíthat a közönség.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 226
Heti: 916
Havi: 2 390
Össz.: 559 726

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Őrült bejelentést tett a KFT
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »