Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

„VETTEL" EMBLÉMÁK AZ INFINITI EGYEDÜLÁLLÓ CROSSOVERJEINEK

ROLLE, Svájc (2011. szeptember 1.) - A tökéletes, nagy teljesítményű Infiniti crossover tanulmányautó, melyet a Forma 1 világbajnoka, Sebastian Vettel segítségével terveztek és részére gyártottak, elsőként a 64. Nemzetközi Autószalonon jelenik meg Frankfurtban, szeptember 13-án, kedden. A Red Bull Racing versenyzője és az Infiniti globális nagykövete 14 óra 15 perckor mutatja be autóját.

infitrio.jpg

A legelső Vettel emblémájú szabadidőautó, az FX Sebastian Vettel nevével fémjelzett változata jelenleg a legkönnyebb, leggyorsabb és legáramvonalasabb FX modellje, mely tükrözi a világbajnok vágyát egy olyan, 300 km/h sebességű crossover megalkotására, melyet ő is vezethet hazájának sebességkorlátozás nélküli autópályáján.

A korábbi, gyors és sportos V8-as FX50S Premium alapján, a Sebastian Vettel nevével fémjelzett FX változat jellemzői az eltérő motor, felfüggesztés és karosszéria, a Red Bull Racing bevonásával megvalósított, kulcsfontosságú aerodinamikai újításokkal. Az egyedi modell belső terét Sebastian Vettel ízlésének megfelelően alakították ki, tükrözve a márka különlegességét és az egyediség új mércéjét.

A Frankfurtban tartott bemutató és az Infiniti sajtókonferencia élőben megtekinthető a www.infinitieurope.com honlapon.

fx_vettel_004.jpg

Forrás: Klein Péter- Just Creative

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 164
Heti: 140
Havi: 1 614
Össz.: 558 950

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- "Wettel" emblémák az Infiniti egyedülálló crossoverjeinek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »