Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Brasch Bence megmutatja új stílusát

Az énekes „Játék" című videója hétfőn debütál a VIVA-


Számára eddig ismeretlen területre merészkedett Brasch Bence: a fiatal énekes új dalában tőle szokatlan stílussal jelentkezik, amit a rajongók július 25-én a VIVA Napi Top 10 című műsorában láthatnak először. Az egykori kiscsillag „Játék" nevű dalát Symbiennel közösen jegyzi, a slágergyanús nóta pedig az énekestől szokatlanul a pörgősebb popzene világába kalauzolja a hallgatókat.

bb.jpg

Új stílus és új alkotótárs: ez jellemzi Brasch Bence legújabb dalát. A „Játék" című pörgős popslágert Symbiennel együtt készítette el az egykori kiscsillag, és a választást nem bízta a véletlenre: a DJ-producer korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Lola, Molnár Márta, vagy Shodeinde Dorka.

"Az új dal egy picit más vonal, mint amit eddig megszokhatott tőlem a közönség. Nem biztos, hogy ezentúl mindig ilyen zenéim lesznek, de izgalmas volt kipróbálni ezt a vonalat is" - mondta Bence.

A 2010-es év felfedezettjének azonban nemcsak az új hangzás miatt jelentett kihívást a Játék: most először nyílt alkalma ugyanis kipróbálni magát szövegíróként is!

"Symbiennel nagyon jó volt együtt dolgozni, mert az én ötleteimet is figyelembe vette a dal írásánál, és a videoklip elkészítésében is részt vehettem. A dalt ő írta, ő álmodta meg, viszont a szöveget közösen találtuk ki. Ez az első alkalom, amikor nemcsak előadóként veszek részt az alkotói munkában, hanem "társszerző" is vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok a nézők véleményre!" - tette hozzá az énekes.

A forgatásra nem volt egyszerű időpontot találni, Bencének ugyanis rengeteg elfoglaltsága van mostanában: többek között az Operett Színház musical stúdiójának év végi vizsgaelőadásra készül, ráadásul gőzerővel próbálnak az először Sopronban bemutatásra kerülő, majd szeptembertől az Operett színpadán is látható, nagyszabású Miss Saigon-ra is.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 168
Tegnapi: 145
Heti: 313
Havi: 3 350
Össz.: 565 353

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Brasch Bence megmutatja új stílusát
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »