Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Bódi Sylvi harmincöt izmos felsőtestet simogatott végig

Több tucat félmeztelen pasit castingolt a modell az új naptárjához

Bódi Sylvi úgy döntött, jövő évi naptárját szexi és izmos férfiakkal teszi még erotikusabbá. A fekete szépség felhívást tett közzé honlapján és a legnagyobb közösségi portálon található rajongói oldalán.

bodisz1.jpg

A nem mindennapi ajánlatra több mint százan jelentkeztek, azzal a céllal, hogy együtt pózoljanak a gyönyörű modellel. A jelölteket Sylvi személyesen tesztelte egy látványos castingon

Tesztoszterontól izzott a levegő abban a budapesti klubban, ahol Bódi Sylvi következő naptárjának leendő férfiszeplőit mustrálta. Fontos a dagadó bicepsz és a kockás hasizom, ám Sylvi kíváncsi volt a jelentkezők személyiségére is, akikben nem csalódott. A fiúk nemcsak csinosak, hanem humorosak, és kedvesek is voltak.

bodisz2.jpg

„Több mint százan jelentkeztek a felhívásomra, miszerint gyönyörűen kidolgozott izmos testű férfiakat keresek a naptáramhoz. Közülük harmincötöt jobban szemügyrevettem. Elhívtam őket egy meghallgatásra, ahol amellett, hogy egy komoly zsűri segítségével szakmailag is értékelhettem a leendő modelleket, még meg is ismerkedhettem velük. Nem mindegy ugyanis, hogy kivel pózol az ember órákon keresztül.” – árulta el mosolyogva Sylvi.

Forrás: Szakály Szilvia- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 164
Heti: 119
Havi: 1 593
Össz.: 558 929

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Bódi Sylvi harmincöt izmos felsőtestet simogatott végig
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »