Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Pipacs- tacskó keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 1 év.

Hajléktalanoktól, sérülten mentett. Pipaccsal hajléktalanok koldultak, hogy több pénzhez jussanak. A náluk töltött rövid idő alatt kétszer is elütötték, s a sérüléseit nem kezeltették. Egész nap egy fél méteres láncon üldögélt a hajléktalan mellett. Több hetes combcsont töréssel került hozzám, azonnal műteni kellett. 
Lába szépen gyógyul, lassan jobb lesz ,mint újkorában, már most is sokat használja, fut, játszik. Pipacs hihetetlenül kedves, nagyon játékos, szófogadó, bújós, puszis kistestű, 10 kilós kislány kutya. Teljesen szobatiszta, lakásban egyedül is jól el van, minden kutyával és macskával teljesen jól kijön. Különleges csoki-barna színe van. Szeret labdázni botozni, gazdi ölében üldögélni. 
Képei: http://gallery.site.hu/u/Yazmin/pipacs/ 

Elvihető ekkortól: 2011-09-26.     

Érdeklődni lehet: 30/6116570
183.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407876


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 96
Tegnapi: 226
Heti: 920
Havi: 2 394
Össz.: 559 730

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 746.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »