Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali új klipjében köszönte meg Édesanyjának boldog gyermekkorát

Az idén 15 éves énekesi pályafutását ünneplő romantikus énekes, Balázs Pali, egy megható, új videó klipet készített, melyben Édesanyja is szerepel. „Változik a világ, változik minden..." - Balázs Pali idén nyáron jubileumi műsorával ajándékozta meg közönségét.

 

- Idén március 8.-án látott napvilágot 15 év, 15 vallomás című jubileumi albumom, melyre 15 új, saját szerzeményem került fel. A lemez megjelenése óta is folyamatosan koncerteztem szerte az országban, valamint a határon túli magyarlakta településeken is. Nagy öröm volt tapasztalnom valamennyi helyszínen a közönségem reakcióját, tapsait, szeretetét, amivel a 15 éves jubileumi színpadi műsorom kapcsán megajándékoztak. Jó volt visszatérni több olyan műsorhelyszínre is, ahol már az elmúlt másfél évtized alatt volt lehetőségem színpadra lépni. Változik a világ, változik minden, változom magam is, de hála istennek örömmel tapasztaltam, hogy a közönségem tisztelete, szeretete mit sem kopott a 15 év alatt. Számomra ez adott mindig erőt, hitet énekesi pályafutásomhoz. Fellépéseim során az elmúlt hónapokban kimagaslóan nagy sikert aratott az Édesanyámnak írt új dalom, melynek címe: Édesanyám, hálás vagyok Neked.

balazs_pali999.jpg

Balázs Pali az elmúlt napokban videó klipet forgatott a dalra, melyben Édesanyja is szerepel.

- Különös és megható volt a forgatás. Különös azért, mert még nem szerepeltünk közösen ilyen formában soha, sehol. Megható pedig azért, mert a közösen eltöltött idő alatt újra olyan gyereknek éreztem magam mellette, mint korábban több évtizede. Örülök, hogy első kérésre vállalta a szereplést. A gyermekéveimet mindig nagy szeretet, féltés és gondoskodás jellemezte, melyet soha nem feledek, ezért is írtam a dalt. Bízom benne, ezzel is viszonozni tudok valamit abból a sok jóból, amit tőle kaptam gyermekként és kapok a mai napig felnőttként egyaránt. A dal hangulatához illően egy gyönyörű, ligetes templomkertben készültek a képi felvételek. Eddig több, mint 15 dalra készítettem videó felvételt, mely forgatásokat mind-mind csodálatos emlékként őrzök szívemben, de elmondhatom, hogy ez idáig ilyen meghitt, érzelemdús felvételen még nem vettem részt. Remélem, ezzel a klippel hozzám hasonlóan sokan tudnak majd köszönetet mondani - még akár könnyes szemmel is - Édesanyjuknak.

Balázs Pali legújabb videó klipje itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=jwB-E0qY4h8

Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 145
Heti: 297
Havi: 3 334
Össz.: 565 337

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Balázs Pali új klipjében köszönte meg Édesanyjának boldog gyermekkorát
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »