Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Comedy Central Bemutatja

Új részekkel folyatódik a stand–up műsor


Folytatódik a Comedy Central bemutatja legújabb évada, a stand-up műsor színpadán Pesterzsébet és Kispest kiválóságát, Rekop Györgyöt láthatjuk, majd a születésnapi daláról ismert, abszurd slágerekben utazó trió, a Három Kismalac következik. 

 rekomalac.jpg

Rekop György beszámol arról a nem mindennapi viszonyról, amely közte és a népszámláló bácsi között – szinte pillanatok alatt – kialakult. Dél-Pest csillagának legújabb műsorából nem hiányoznak az izgalmak sem: szó esik a cápatámadásokról, valamint a műhold lezuhanásáról is! A humorista foglalkozik a méltatlanul ritkán emlegetett Heréd községgel, valamint kitér saját pedagógusi pályájának legérdekesebb pillanataira is.

A Három Kismalac új műsora bővelkedik médiatörténelmi jelentőségű pillanatokban: a trió előadja a világ eddigi leginteraktívabb zeneszámát (Vicces dal a közösségi hálózatok szociokulturális vetületéről) és most először fordul elő a televíziózás történetében olyan ismétlés, amely élőben zajlik. Szóba kerül Fluor Tomi, Damu Roland és Alekosz, elhangzik egy új lírai karácsonyi sláger, de még előtte meghallgathatjuk az undorító betegségekről szóló dalt.


Comedy Central bemutatja: az új évad!

Október 30. 21:00 Rekop György

Október 30. 21:25 Három Kismalac


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Fotó kredit: Comedy Central


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 109
Tegnapi: 164
Heti: 109
Havi: 1 583
Össz.: 558 919

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Comedy Central Bemutatja
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »