Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tervezés közben ünnepeltek Dukai Regináék

Formabontó ötletekkel jön a Sugarbird őszi-téli kollekciója

 

Ugyan még van pár hetünk a nyárból, a Covergirls népszerű ötösfogata már a fagyos időre készül. Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva, Debreczeni Zita és Zimány Linda jó ideje a divatmárka új őszi-téli kollekcióján dolgozik. A lányok a tervezőasztalnál formabontó, színes ruhákat álmodtak meg.

A Sugarbird 2011-es őszi-téli kollekciója a márka stílusához híven továbbra is szexis, csajos, alkalmi és bulizós ruhákat vonultat fel. A kreáció azonban szakít az eddig kötelező íratlan divatszabállyal, és a borongós napokra nem szürke, barna vagy fekete, hanem a napos időre emlékeztető színekkel robban be. Jagasics V. Csonka Hedvig a márka vezető divattervezője elmondta, a különleges színek mellett merész formák jellemzik majd az új darabokat.

dr.jpg

Fukszia, mustárságra, piros és kék színek dominálnak majd a lányok által tervezett ruhákban. Sőt attól sem ijedünk meg, hogy a színeket egymással kombináljuk, és az állatmintákról sem feledkezünk meg. Merész elvágások és különleges csavart megoldások jellemzik majd a szabásvonalat. Anyagban a kedvencünk a csipke, ami mindenféle variációban visszaköszön majd a ruhákon az őszi-téli szezonban is.  A lányok ismét saját kollekcióval készülnek, amelynek darabjai egymással jól kombinálhatóak lesznek. A tavaszi-nyári trendet visszük tovább, a hideg napokra újragondolva. Sok-sok csizmával viselhető mini ruhával." - tette hozzá büszkén Hedvig.

A lázas munka közben a Covergirls csapata Dukai Regina születésnapjáról sem feledkezett meg. A lányok egy csodaszép tortával köszöntötték fel Regit, amit aztán közösen el is fogyasztottak a ruhák tervezése közben.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 171
Tegnapi: 145
Heti: 316
Havi: 3 353
Össz.: 565 356

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Tervezés közben ünnepeltek Dukai Regináék
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »