Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. szeptember 16.- Lúdas Matyi egykor háromszor fizette vissza "tartozását" Döbröginek, városunkban is háromszor örvendeztette meg polgárait, mint szervező- a Tapolca Kft. A Fő tér környéke ezúttal is zsúfolásig megtelt, igaz, ezen a napon vette kezdetét az Európai Mobilitási Hét is.

har3.jpg

Ezért sem a véletlen műve, hogy a kerékpár köré csoportosultak a programok is. A "Péntek esti frász"- t ezúttal a gyermekeknek összeállított zumba edzés nyitotta, ezt követően Császár László polgármester nyitotta meg az Európai Mobilitási Hét tapolcai rendezvénysorozatát. Elmondta, hogy városunk régóta résztvevője az eseményeknek, még miniszteri elismeréssel is büszkélkedhetünk. Reményét fejezte ki, hogy nemcsak szóban, hanem tettekben is érvényre fog jutni az idei jelmondat: "Közlekedj ÖKOsan!"

har4.jpg

A gyermekeknek e célból kiírt rajzpályázat eredményhirdetésére került sor a polgármesteri gondolatokat követően. Itt dr. Szabó József főorvos, az ÁNTSZ tapolcai kirendeltségének vezetője fejezte ki elismerését a sok szép pályaművet illetően, majd településünk első emberével közösen adták át a díjakat.

har5.jpg

A következő órában a mozgásé, látványé volt a főszerep, először a kötélugró bemutatót csodálhatta meg a szép számú közönség, őket a művészi teremkerékpárosok fantasztikusan megkoreografált és nehézségi elemekkel átszőtt előadása követte. A bicikli és monocikli show /trial és flat/ szintén ámulatba ejtette a nagyérdeműt.

har6.jpg

Már jól cseng a Basic Táncstúdió neve, ezen az estén ismét bizonyították, hogy vannak tehetséges fiatalok városunkban, a csiszolatlan gyémántok kellő szorgalommal idővel a siker kapuját is döngethetik. A sikerkovácsok: Folmeg Barbara, Krajnyák Rita és Szabó Bence.

har8.jpg

Zsigmond Zsuzsa nevével fémjelzett divatbemutatón érdekes ruhakölteményeket szemlélhettek a jelenlévők, a kreációk nem nélkülözték a fantázia szabadságának végtermékeit.

har7.jpg

Az este utolsó harmadában a Chili-Salsa show perdítette táncra a vállalkozó kedvűeket, majd a tűzzsonglőrök "melegítették" a hangulatot a kissé már hűvösbe hajló péntek éjszakában.

har11.jpg

Emellett a City Galériában is újdonsággal szolgált Szép Norbert festőművész. Tőle már megszokhattuk, hogy nem híve a hagyományos, hétköznapi dolgoknak. A már előzőekben kiálított kortárs festők művei mellé ezúttal veterán motorok is kerültek, amelyekkel a fiatal, ambíciózus képzőművész sokadszor is kivívta az érdeklődök elismerését. Reméljük, egy SZÉP napon Norbert előtt is megnyílik az országos vagy nemzetközi elismertséghez vezető kapu.

har9.jpg

Az eddigi kiegészítő programok sem hiányoztak, így gyermekeknek az óriás csúszda, trambulin, streetball, kalandpark,  aszfaltrajz varseny, kerékpáros ügyességi pálya, valamint az Európai Mobilitási Hét apropójából trükkös kerékpárokat is kipróbálhattak, csakúgy, mint a most először látott extrém hintát, amely óriási sikert aratott főként a fiatalabb korosztály körében.

har1.jpg

har2.jpg


A vállalkozók is várták az érdeklődöket, vásárlókat, egészen 23 óráig.

Harmadszor is köszönet a Tapolca Kft. minden dolgozójának, hogy sikerült egy hangulatos, látványos és szórakoztató "Péntek esti frászt" varázsolni városunk polgárainak és az idelátogatóknak!

har10.jpg

- Tesóm, ez is jó buli volt!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 145
Heti: 252
Havi: 3 289
Össz.: 565 292

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Péntek esti frász és Európai Mobilitási Hét megnyitója Tapolcán
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »