Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Balesetek és mentőhelikopterek

 

2011. október 19-én reggel súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 8408. számú útnak a 83. számú út és Ihász közötti szakaszán.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Egy gépkocsival Ihász felől közlekedő 77 éves férfi Pálházapusztát elhagyva hátulról nekiütközött az előtte, vele azonos irányban haladó, fényvisszaverő mellényt viselő, 39 éves kerékpárosnak. A biciklist súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a győri kórházba. A légi jármű leszállásának idejére az intézkedő rendőrök félpályás útlezárást alkalmaztak.

 

2011. október 20-án, délelőtt a 82. számú úton román állampolgárok szenvedtek személyi sérüléses közlekedési balesetet.

A gépkocsi Zirc felől Győr felé haladt, melynek során Gézaházánál az úttestről lesodródott, az út menti szalagkorlátnak ütközött, majd felborult. A benne utazó öt személy közül hárman sérültek meg, ketten súlyosan, egy fő könnyebben. Az egyik sérültet mentőhelikopter, a többieket pedig mentőautó szállított a veszprémi kórházba. A rendőri intézkedés, illetőleg a műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárást alkalmaztak.

 

Élettársát bántalmazta a féri

2011. október 19-én, este családi verekedés miatt kellett intézkednie a pápai rendőröknek.

Egy Pápához közeli településen élő férfi arról tájékoztatta telefonon a kapitányság ügyeletesét, hogy bántalmazták egymást volt élettársával. Az asszony – átvéve a telefont -  sírva közölte, hogy a férfi ittas, szóváltást követően ütötte arcul őt, orra vérzik, a szeme is fáj, ezért mentőt kér. Elmondta még, hogy 3 gyermekük is velük van. A rendőrök a helyszínre siettek, majd az alkoholos befolyásoltság alatt álló személyt előállították a kapitányságra. A kiérkező mentők az asszonyt a pápai kórházba szállították, aki több, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szülők távolléte alatt a gyermekek felügyeletéről egy hozzátartozójuk gondoskodott.

A további bántalmazás megelőzése érdekében az agresszív apával szemben ideiglenes megelőző távoltartásról határozott a Pápai Rendőrkapitányság, amely értelmében 72 óráig nem mehet a családja közelébe. A Pápai Városi Bíróság pedig 3 napon belül dönt arról, hogy 30 napra elrendeli-e a bántalmazó távoltartását.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 176
Tegnapi: 145
Heti: 321
Havi: 3 358
Össz.: 565 361

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »