Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolcai Nyár 2011

Tapolca- 2011. július 17.- Ezen a vasárnapon is igyekeztek a szervezők két különböző zenei igényt kielégíteni- a közönség számából ítélve- sikeresen. Elsőként egy country duó- a Leslie Night lépett a tapolcai Víziszínpadra, majd napjaink egyik legsikeresebb popzenei formációja, a Desperado szórakoztatta a szép számú egybegyűltet.


A Leslie Night jelen felállásban harmadik esztendeje működik, széles repertoárjukban Johnny Cashtől, John Denveren át a blues, vagy rock képviselőinek /U2, Joe Cocker/ dalaiból is adnak elő fellépéseiken, nemcsak határokon belül aratva osztatlan sikert.

A formáció tagjai: Csányi Bernadett és Csiszár László.

lnc.jpg

Gábor Bernadett, Zolnai András és Bodnár Zsolt. Három név, amely ebben a formában talán kevésbé ismert. Azonban, ha azt írom: Desperado együttes, bizonyára szinte minden könnyűzenét kedvelő bólogat.

Vasárnap este Betti, Zoy! és Zsolti fülbemászó slágereikkel a tapolcai rajongóikat is elkápráztatta. Nem véletlenül lettek négyszeres arany- és kétszeres platinalemezes formáció.

desperado.jpg

Fotó: Sajcz Gábor- FamArt Kommunikációs Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 226
Heti: 850
Havi: 2 324
Össz.: 559 660

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Érdekesség- Tapolcai Nyár 2011
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »