Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Sikeres szlovák-magyar összefogás

Partnerkereső fórumot tartott a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program a szlovákiai Losoncon. A szakmai napra közel kétszáz érdeklődő látogatott ki, és kapott segítséget a két ország kapcsolatának javítását megcélzó pályázathoz.

Június végével negyedik alkalommal hirdetett pályázatot a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013: az Európai Unió által is támogatott kezdeményezés célja a két ország közötti kapcsolatok javítása, bővítése, és a térség integrációjának elősegítése. A felhívás alkalmából a projekt szervezői szakmai napot tartottak az érdeklődőknek: a losonci rendezvényre közel kétszáz leendő pályázó látogatott el.

vatifull.jpg

Az egész napos eseményen a pályázat nyitott intézkedéseinek minden területén segítséget kaptak a jelentkezők, így többek között a turizmus, az emberek közti együttműködés, a környezetvédelem, és a K+F szektor témában hallgattak meg előadásokat és szereztek gyakorlati útmutatást a sikeres pályázáshoz.

Mivel a programunknak ez az utolsó nagy felhívása, számítottunk arra, hogy nagy lesz az érdeklődés, bár ez a létszám még minket is meglepett. Nagyon örülünk, hogy ennyi lehetséges pályázónk van, mert ez azt jelenti, hogy, nagy lesz a verseny, ami emeli a színvonalat. A határtérség számára hatalmas lehetőség ez, tudván azt, hogy akár 95% támogatási intenzitást is el lehet érni. Az általános információk ismertetése után a csoportmunkák során a kollégáim segítségével sok ötlet és szervezet talált egymásra: a rendezvény tehát nagyon sikeres volt!" -mondta el Márkus Ferenc, a HUSK Közös Technikai Titkárság igazgatója.

A pályázatra október 21-ig lehet jelentkezni, az Európai Unió támogatásának köszönhetően pedig közel 50 millió euró közösségi forrás kerül majd kiosztásra.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 145
Heti: 293
Havi: 3 330
Össz.: 565 333

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Sikeres szlovák-magyar összefogás
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »