Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Ma nyitja kapuit a Nemzeti Vágta

Mától kezdetét veszi a Nemzeti Vágta, a városok és falvak ünnepe. A Hősök terén 72 település lovasa száll harcba szeptember 14-18. között a 10 millió forintos fődíjért és a ’48-as huszárszablya vándordíjáért.

total_latvany.jpg

A Nemzeti Vágta 12 előfutamával együtt az öt napos rendezvény alatt összesen 500 ló szerepel majd, akik számára egy 2500 m2 istállóterületet, 200 m3 forgácsot és 30.000 liter vizet biztosítanak a szervezők. A 2 és fél körös versenytávot egy 6200 m2 területű és 500 méter hosszú pályán teljesítik a résztvevők. A pályát összesen 1 km hosszúságú kordon veszi körül. Az események helyszínén: a Hősök terén, az 56-osok terén és az Andrássy úton 8000 m2 ingyenesen látogatható területet biztosít a szervező stáb, ahol összesen 11 lelátó, 2700 férőhellyel, illetve 4 óriáskivetítő garantálja a zavartalan szórakozást.
epul_a__palya_1.jpg
A városok és falvak ünnepének döntő napján, vasárnap 21 híresség száll versenybe a Fogatvágta-sztárfutam, a Kocsitoló verseny és a Jótékonysági sztárfutam megmérettetésein.
epul_a_palya_2.jpg
A kulináris élvezetek kedvelői a Bor-és Pálinkafalu kuriózumaiból, illetve az Országkonyha ínycsiklandó ételkülönlegességeiből válogathatnak.
Esténként népszerű előadók, így Holdviola, a Besh O droM és Rúzsa Magdi szórakoztatják a közönséget a Bor-és Pálinkafalu nagyszínpadán.

A pénteki napon pedig egyedülálló látványossággal készül a Class FM Morning Show című műsora. A három őrült műsorvezető szédítő, 50 méteres magasságból közvetíti az adást a Nemzeti Vágta helyszínéről, az 56-osok teréről. A műsor végén ráadásul Vadon Jani bungee jumpinggal kiugrik a felfüggesztett üvegkonténerből.
vgta_total.jpg
A Hősök terére húszezer látogatót várnak a szervezők.

Nyeregbe vidék! Nyeregbe Magyarország!

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 164
Heti: 129
Havi: 1 603
Össz.: 558 939

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Ma nyitja kapuit a Nemzeti Vágta
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »