Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A móka-kacagás fesztiválja Nagyvázsonyban


Július 22-től indul a Dumavölgy Humorvár!

Stand-up és Dumakoncert, Rádiókabaré és Duma Jam, vicces faluséta és ... ööö... vicces faluséta: idén ismét Nagyvázsonyban a legjobb hazai humoristák -  július 22-től indul a Dumavölgy Humorvár!

Ott lesz Mogács, aki egyben Dr. Mogács is és Brendon is. Ott lesznek, akiket a Comedy Central bemutat: Rekop György, Kertész Ricsi, Orosz György, Szente Veres Adrienn, Bács Miklós és Bruti.

Lesz két Sándor (Fábry, Badár), két Péter (Aranyosi, Felméri), két István (Bellus, Dombóvári) és egy csomó Balázs (Hajdú, Fráger, Beliczai, Pataki)!

humor.jpg

Ott lesz Kovács András Péter, aki Karinthy-gyűrűt kapott, Kőhalmi Zoltán, aki Karinthy-gyűrűt kapott, Litkai Gergely, aki Karinthy-gyűrűt kapott, és Hadházi László, aki Karinthy-gyűrűt kapott. És Fábry Sándor, aki Karinthy-gyűrűt kapott, és már a Sándorok közt is említve volt.

Aki kis éji zenél (Hajós András), és akik koncertet adnak (Dumakoncert: Kovács András Péter, a Három kismalac, Bruti, Bács Miklós, Janklovics Péter és Pataki Balázs.)

Az utolsó előtti sorban, de nem utolsósorban: Kormos Anett, Benk Dénes, Csenki Attila, Lorán Barnabás, Szöllősy-Csák Gergely, Tóth Edu, Szupkay Viktor, Zsók Levente és a Szomszédnéni Produkciós Iroda

Kiss Ádám - Nagyvázsony. Hahaha! Humorvár, ahol a humor vár! Hahahaha!

Comedy Central - Dumavölgy Humorvár

Nagyvázsony, július 22. - 31.

Forrás:Császár Anna- www.redlemon.hu
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 226
Heti: 916
Havi: 2 390
Össz.: 559 726

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- A móka-kacagás fesztiválja Nagyvázsonyban
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »