Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. augusztus 12.- A rendezvény szervezői követték a jól bevált receptet. Ami jó és sikeres, azt folytatni kell. Így nem véletlen, hogy az előző "Péntek esti frász" után, a Fő utcán újra várták az érdeklődőket, szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Hamisítatlan, verőfényes augusztusi péntek estén- elsőként- a latin show táncosai kápráztatták el a nagyérdeműt.

pef3.jpg

pef4.jpg

Ezt követően a tapolcai fiatalokból álló csapat, a Crazy House lépett színpadra. Ugyan nem ez volt a formáció premierje, de ekkora közönség előtt most mutatkoztak be először. Érdemes a tehetséges tagokat név szerint is bemutatni: Havasi Marcell- ének, Fülöp Dorottya- vokál/ének, Vigánti Dóra- vokál/ének, Fodor Eszter- vokál/ének, Bárka Levente- szólógitár, Békei Péter- basszusgitár és végül, de nem utolsósorban Halápi "Crazy Drummer" Katinka, aki a dobokat püfölte. A vidám zenei szerveződés egy meglepetéssel is szolgált a jelenlévőknek- a már országos hírnévnek örvendő, tagcseréken is átesett Team 4 Music frontembere- Havasi Gábor is közreműködött két Magna Cum Laude sláger erejéig.

pef5.jpg

pef6.jpg

pef7.jpg

pef8.jpg

A következő fél óra a zumba jegyében telt, majd a képzőművészet iránt fogékonyak átsétáltak az "Óra-Ékszer" Galériába, ahol Császár László, városunk első embere köszöntötte az érdeklődőket, majd a hivatalos ajtó nyitást követően megtikenthették Szép Norbert és Bognár Betty alkotásait.

 pef10.jpg

pef11.jpg

pef12.jpg

A tárlat megnyitóján elismerést váltott ki a két fellépő formáció is- az artista produkciójukkal városunkban már nem első ízben fellépő Duó Bányai /Ádám Marianna és Bányai Róbert/, valamint a három dalos leány- a Crazy de la musica.

pef13.jpg

Az esti programok sorában a látványosságban bővelkedő divatbemutatók következtek, majd a már sikert sikerre halmozó BellyFlame Orientális Tánccsoport kápráztatta el a nagyérdeműt.

pef14.jpg

pef15.jpg

pef16.jpg

pef17.jpg

 pef18.jpg

A sort végül egy fergeteges brazil party zárta, ahol a szamba mellett ízelítőt kaphattak a megjelentek a capoeira látványvilágából, de szemtanúi lehettek a tűzzsonglőrök okozta meleg pillanatoknak is.

 pef19.jpg

Emellett számtalan egyéb más szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel is várták a szervezők a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Aszfaltrajz verseny, ping-pong, floorball, aquazorb- water ball, trambulin, rodeo bika, kisautó- quad, óriás csúszda, kalandpark, míg a felnőttek sörívő versenyen mérhették össze "tudásukat".  Az előző rendezvényhez hasonlóan ezúttal is lehetőséget kaptak az őstermelők, bio termékeket árusítók, hogy népszerűsítsék, eladják portékáikat.

pef1.jpg

pef2.jpg

Az egész este hangulat-felelőse a RETRO Band volt.

pef9.jpg

 Életképek a rendezvényről

 pef20.jpg

pef21.jpg

 A második "Péntek esti frász" felül múlta az előző sikerét, ami a résztvevők számából is kederült. Úgy gondolom, a város polgárai nevében is megérdemel egy szót a Tapolca Kft. minden dolgozója: köszönjük!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 188
Tegnapi: 226
Heti: 1 012
Havi: 2 486
Össz.: 559 822

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Ez a péntek este is frÁSZ volt
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »