Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

BRIÓS- keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 2 hónap.

10 testvérével együtt kirakták a menhely bejárata elé, bejelentés nélkül.
Briós becslések szerint 2011. július eleji születésű kan kutya. Egy 10 fős alommal együtt, valószínűleg valamennyien testvérek - megkérdezés nélkül hagyták a menhely bejáratánál, ezért előéletét vagy szüleit nem ismerjük. Briós egy nyugodt, békés, kényelemre és szeretetre vágyó kiskutya, csak úgy álmodozva nézeget a világba, hogy netán mit is lehetne itt kezdeni. A testvérek közül talán ő a legvisszafogottabb, barátságos, jó idegrendszerű, kiegyensúlyozott. Nem domináns, a játékokban ugyan részt vesz, bátran meg is védi magát a küzdelemben, ugat is hozzá, de hagyja inkább a testvéreit győzni. Jó evő, szépen fejlődik. Briós ugyancsak oltott, féregtelenített, chip regisztrációja is van. Barna-cser szőrzete kicsit bozontosan borítja a testét, a szőrzet most még puha, később valószínűleg drótszőrű lesz, szép kis pofaszakálla, bajusza van. Egy szép, arányos felépítésű keverék kutyus, várhatóan gyengén közepes termetű lesz. Szeptember második hetétől lehet majd elvinni. 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/bros/

Érdeklődni lehet: 20 571-6502(8-18-ig hivható), 
                            20 923-02-12(14-19-ig hivható), 
                            20 2l5-7263 (8-15-ig hivható), 
                            30 366-6855(8-18-ig hívható) 
                            arvacska.szendre@freemail.hu
1915.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10406844


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 144
Tegnapi: 145
Heti: 289
Havi: 3 326
Össz.: 565 329

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 705.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »