Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Lezárult a dm Nap gyermekei CSR kampánya

 

A Nap gyermekei elnevezésű CSR kampányt először szervezte meg Magyarországon a dm drogerie markt üzletlánc és a vásárlók segítségével 255 óvodát tudott támogatni. A dm célja a kampánnyal az volt, hogy a kiskorú gyermekeket a megelőzés biztonságával óvja a káros napsugaraktól és megtanítsa őket arra, hogyan védekezzenek megfelelően, amikor kint játszanak a napon.

 imgdeem.jpg

A kampány alapötletét a World Health Organisation (WHO) kutatási eredménye adta. Az adatok szerint évente 2-3 millió embernél alakul ki veszélyes bőrrák, ebből közel 132.000 melanoma, amely az egyik legrosszabb mind közül.  Sajnos, egyre gyakoribb, hogy fiatalokat és gyerekeket érint ez a betegség. A kialakulás rizikója magasabb azoknál az embereknél, akiknél kiskorukban erős leégés történt, és azoknál is, akik időről-időre intenzíven tették ki bőrüket a káros napsugaraknak, vagy a művileg kialakított UV sugárzásnak.

A vásárlók segítségével 177.000 pont gyűlt össze, ami lehetővé tette, hogy a dm drogerie markt Magyarország egész területéről 255 óvodát tudott támogatni, ezzel mintegy 25.000 óvodás gyermeket elérve.

A naptejek mellett a kiválasztott intézmények a napon való helyes viselkedésre felhívó posztert, tanácsadófüzetet, színező lapokat és egy kimondottan erre a célra készült kedves dalocskát kaptak ajándékba. Mivel a legtöbb felnőtt jól ismeri a napozás veszélyeit, azért az óvodásoknak szánt tanácsadófüzetet úgy készítettük el, hogy az ő számukra is könnyen érthető legyen az üzenet, játékos formában, képekkel illusztrálva. „ – nyilatkozta Kanyó Roland, PR menedzser.

imgegyutt.jpg

„A kitűzött céloknál jóval többet tudtunk elérni. – folytatta a PR menedzser - Nemcsak a szülők és óvodások figyelmét hívtuk fel a napvédelem fontosságára, de nagy örömünkre, a többi vásárlónk is komolyan vette a napjainkban oly sokakat veszélyeztető problémát. Hiszünk abban, hogy egy országos méretű kezdeményezés csak akkor lehet valójában sikeres, ha magunk is azonosulunk a programmal, átérezzük a felhívás súlyát.”

A kezdeményezés pozitív fogadtatása, és az óvodáktól kapott visszajelzések alapján jövőre újra megszervezi a dm a Nap gyermekei kampányt. Remélik, hogy hasonló sikereket érnek majd el, mint idén.

szalaybea.jpgForrás: Szalay Bea tanácsadó- Hill and Knowlton Hungary Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 226
Heti: 917
Havi: 2 391
Össz.: 559 727

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Lezárult a dm Nap gyermekei CSR kampánya
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »