Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Lajka -nyugodt, kedves, jó természetű, foxterrier keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 1 év 8 hónap.

Június 12-én került a Vigyél Haza Alapítványhoz a XVIII. kerületben sérülten befogott 1-2 év körüli foxi-keverék kan kutyus. Most keressük új gazdiját! Lajka lett a neve, mert új elegáns gallérjában olyan, mint az űrkutya. :-) Elgázolhatták, mert súlyos jobb elülső végtag mozgászavarral, erős váll-táji fájdalmakkal került hozzánk. A műtétet követően járt még akupunktúrás kezelésre is és most már kezdi használni a sérült lábát is. Egyelőre ideiglenes gazdinál van, amíg rátalál az igazi gazdira. Nagyon nyugodt, kedves kutya, idősek, gyerekek mellé is ajánljuk!

Ha befogadnád Lajkát, kérjük jelentkezz Óvári Klárinál a 06-20-934-4826!!!
65.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407472


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 164
Heti: 84
Havi: 1 558
Össz.: 558 894

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 730.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »