Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Brasch Bence gipszbe került


Begipszelt karral és nyakmerevítőben jelent meg az Interaktív stúdiójában Brasch Bence, nem kis riadalmat okozva ezzel rajongói körében. Az énekes azonban mindenkit megnyugtatott, csak egy különleges kísérletről van szó: Bence az MTV új sorozata, a Kínos kapcsán próbálta ki, milyen érzés így járni-kelni.

bence_gipsz.jpg

Tini éveink legbulisabb történetei között bizony akadnak kínosabbnál kínosabb történetek is, amikor legszívesebben a föld alá süllyedtünk volna, csak ne legyünk szem előtt. Az MTV szeptember 4-én kezdődő új sorozatában Jenna kerül ízetlen tréfák céltáblájává, amikor egy béna balesetnek köszönhetően az ujja hegyétől a nyakáig gipszben, bádogemberként mozogva kell visszatérnie a suliba.


A vicces, ugyanakkor tanulságos történet Brasch Bencét is a képernyő elé ültette, és ki is próbálta, hogyan lehet több kilónyi gipszben próbálni, felvételre járni, és úgy egyáltalán a természetesnek vett hétköznapi dolgokat teljesíteni.

bence_gipsz2.jpg
„Igazi megkönnyebbülés volt, amikor lekerült rólam a gipsz, pedig csak egy óráig kísérleteztem vele. Nagyon körülményes volt öltözködni, gombolkozni, de a legviccesebb az volt, amikor pohárból próbáltam inni - a fele a pólómon kötött ki" - mesélte nevetve Bence.
A kezdeti nehézségek ellenére azonban Bence remekül vette az akadályokat. Hogy Jennának is sikerül-e kikeveredni a kellemetlen helyzetekből, kiderül szeptember 4-től minden vasárnap az MTV műsorán.


Kínos - szeptember 4-től minden vasárnap 20.25-kor az MTV műsorán.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 226
Heti: 852
Havi: 2 326
Össz.: 559 662

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Brasch Bence gipszbe került
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »