Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Emma- keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 6 hónap.

Emma egy rettentő kedves kölyök, teljesen úgy néz ki mint a nemrégiben örökbefogadott testvére (Kobak), jellemre is megegyeznek. A nyugodtabb kölykök közül való ő. Első kutyás gazdiknak kiváló választás lenne Emma. Nagyon kedves, bújós kölyök. Visszafogott jelleme miatt akár lakásba is vihető. Más kutyákkal is nagyon jól kijön, játszik-kergetőzik a társaival. Csodás kutya már most is, reméljük a leendő gazdi is értékelni fogja őt. Közepes termetűre fog megnőni.
Elvihető ekkortól: 2011-09-17.

Érdeklődni lehet: 22 379-374
                            fejer.megye@herosz.hu
512.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407136


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 257
Tegnapi: 226
Heti: 1 081
Havi: 2 555
Össz.: 559 891

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 717.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »