Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php


Csincsi- csivava, tacskó keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 4 év.

Csincsi kb 4-5 éves, apró termetű tacsi - csivava - keverék kisleány, akit "gazdái" altatásra adtak le egy orvosi rendelőbe. De Ő még élni akar!!!! Tele szeretettel, kedvességgel, energiával!!! Mindenkivel kedves, igazi kis szobacirkáló. Kutya- és macskatársaival egyaránt jól kijön. Órák hosszat képes a gazdi ölében aludni, ahová csak úgy beröppen:)) Nem rongál, nem hangoskodik. Szeret sétálni, pórázon szépen közlekedik. Olyan gazdit keresünk Neki, aki lakásban tartaná Őt sok-sok sétával és ahol keveset kéne egyedül lennie, hisz nagyon igényli az ember közelségét. Ivartalanítva, oltva, chipelve fogadható örökbe Vác és vonzáskörzetébe. 
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Asterix/Sajatok/csincsi/

Érdeklődni lehet: 06/70 585 2660.


430.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10406487

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 104
Tegnapi: 164
Heti: 104
Havi: 1 578
Össz.: 558 914

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 690.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »