Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Friciék már a finn pályákon hasítanak

 cats.jpg

Rengeteg nézővel, igazi rally-hangulattal és hatalmas ugratókkal várta a világbajnokság ötödik futamának első napja a Synergon Turán Motorsport csapatát.

A finnországi Neste Oil Rally első napján Friciék előbb megnézték a WRC mezőny klasszikusainak a köreit, majd ők maguk is nekivágtak az embert próbáló ugratókkal tarkított Shakedown szakasznak. A pályákat az elmúlt napokban utcai autóval járták be, és ismét szembesültek azzal, hogy a helyieknek mekkora előnyt jelent az itt szerzett tapasztalat. A csütörtöki nap estéjén még három gyorsasági szakasz vár a magyar fiúkra, ahol már élesben száguldanak a világbajnoki pontokért.

„Vegyesen telik a mai nap, mert teljesítenünk kellett a Shakedown szakaszt, és estére még három gyorsasági is lesz. Egy 3 kilométeres pályát jelöltek ki a Shakedownhoz, amin 4-5 kört mentünk. Próbáltunk idomulni a finn pályákhoz, és felvenni a ritmust. Az első benyomásaink nagyon jók. Az új motor érezhetően erősebb, és a gyári beállítások is tökéletesen megfeleltek nekünk, így ezen nem is változtattunk. Azon vagyunk, hogy megismerjük, megszokjuk a pályákat. Jó időt mentünk, és úgy érzem, hogy jó munkát végeztünk." - mondta Turán Frici.

A Synergon Turán Motorsport csapatának és a megizmosodott Ford Fiesta S2000-nek nem sok ideje lesz a pihenésre a következő napokban. A mai szakaszokat követően holnap 8, szombaton pedig 11 gyorsasági várja őket, ahol mindent bele adhatnak az újabb világbajnoki pontok reményében.


Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 192
Tegnapi: 226
Heti: 1 016
Havi: 2 490
Össz.: 559 826

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Friciék már a finn pályákon hasítanak
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »