Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Zola búcsúzik, Marci érkezik


Öt év, számtalan stúdióban töltött perc és műsor után Zola búcsúzik a VIVA televízió nézőitől. Az Interaktív, a Megálló és a Club Rotation műsorvezetője úgy érzi, ideje változtatni és új kihívásokat keresni. A csatorna azonban nem marad műsorvezető nélkül: a Nagy Vívásban feltűnt Buza Marci csatlakozik Esztihez.


A mindig vidám Zola a VIVA-nál töltött 5 év alatt a csatorna legtöbb műsorát vezette. 2006-ban először a Megállóban tűnt fel, amelyet hamarosan a VIVA Hip követett, majd 2007-től Zolával indult el a tinik egyik kedvenc műsora, a közel 100 részes, Szexi vagy nem című show is. 2008-tól az ország összes pörgős klubjában megfordult a Club Rotation örült csapatával, és első kézből mutatta meg, milyen is az igazi parti. Kedvenc emlékei között szerepelnek a VIVA nagyszabású rendezvényei, a négy VIVA Comet gála és a négy Teleton gyűjtés, amelyeket az év csúcspontjaként vezényelt le társaival együtt.


„Lezárom életem egyik meghatározó korszakát. Ez a döntés egy hosszú folyamat eredménye, most érzem úgy, hogy tovább kell indulnom, hogy az életemben fontos és radikális változások jönnek, amelyeknek utat és teret kell engednem” - árulta el Zola, aki nem hagy fel a műsorvezetéssel, de a közeljövőben több időt szentel a zenélésnek és a rádiózásnak. „A VIVA mellett is sok mindennel foglalkoztam, koncertek, akusztikus perfomanszok, rendezvények és fellépések tették ki a szabadidőm nagy részét. További terveimben ezek mind szerepelnek, bár hiányozni fog a csatorna.”- tette hozzá a VJ.

zolaa.jpg
A nézők legnagyobb örömére azonban új műsorvezető érkezik a VIVA-hoz: Buza Marci a 2010-es Nagy Vívásban tűnt fel Iszak Eszter mellett, és egészen a döntőig menetelt.
Marci a BGF negyedéves hallgatójaként vág neki a televíziózásnak, így az elkövetkező időben jól kell gazdálkodnia az idejével, hogy a rendszeres Activity partikra is maradjon energiája. Marci ugyanis imádja a társasjátékokat, és a baráti összejöveteleken rendre előkerülnek a különböző játéktáblák, otthon pedig mashup-ok, jazz, pop, rock hallgatásával éli ki zenei érdeklődését.


„Örülök, hogy a csatornánál nem feledkeztek meg rólam, és úgy gondolják, képes vagyok új színt hozni a VIVA életébe. A műsorvezetés régóta dédelgetett vágyam, a zene szeretete pedig nálunk családi vonás, így úgy érzem megtaláltam a helyem” - mesélte lelkesen Marci, aki édesapjától Buza Sándortól leste el a szakma alapjait.

marcii.jpg
Zola október 7-én búcsúzik a nézőktől Marci pedig szeptember közepétől társ műsorvezetőként debütál az Interaktívban.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 226
Heti: 889
Havi: 2 363
Össz.: 559 699

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Zola búcsúzik, Marci érkezik
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »