Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Újra Comedy Central bemutatja

 

Szeptember utolsó, egyben október első hétvégéjén rendezik meg a Comedy Central Bemutatja nyilvános adásfelvételét. A stand-up comedy műsor színpadán ezúttal is a legviccesebb hazai humoristákat láthatjuk, a Szomszédnéni Produkciós Irodától Bács Miklóson át Litkai Gergelyig.

Ismét találkozhatunk a nagyszerű Szomszédnéni Produkciós Irodával: a cég 2001 óta garancia a nevetésre. Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc a színpadon volt már Ádám és Éva, hegyi pásztor, operaénekes és Özvegy Öreg Palkó Hagyományörző Népművészeti Boltjának sales menedzsere is.  A két fiatalember nem fölényeskedik, nem gúnyolódik, csak elkápráztat minket: visszafogott, de szórakoztató humorral. A külső megtévesztő: hiába az élére vasalt ing, komolyságról szó sincs! Legutóbbi műsorukban lánykérés és esküvő is volt, vajon szeptember 30-án mivel rukkolnak elő?

Meglepetésekre Mogács Dánieltől is számíthatunk. Jóslás autóskártyából! A láthatatlan ember! A Comedy Central büszke lehet felfedezettjére, aki nem csak tehetséges színész, és álkorrupt álpolitikus, de nagyon szórakoztató humorista is. És persze ismerjük Mogácsot a Comedy Central népszerű bábsorozatából, a Susogós Mackókból is, hiszen ő kelti életre Brendont, a barna bandzsa medvét.

kisrofi.jpg

Október 1-jén a Comedy Central Bemutatja nyilvános adásfelvételének színpadán: Bács Miklós! Az ismert világvége-specialista és Jack Bauer-szakértő előszeretettel figurázza ki a reklámokat és a bulvárvilág szereplőit, és nem hiányzik nála az önirónia sem. Aki ízes poénra vágyik, vagy csak megszabadulna a hétköznapok sivárságától, ki ne hagyja Bács Miklós fellépését a New Orleans Music Club pódiumán!

Rekop György barátai bíztatására vágott bele a stand-up művészetébe. Első alkalommal 2008-ban, a Fiatal Félőrültek fesztiválján csillogtatta meg tehetségét, ahol máris óriási fantáziát láttak benne a hozzáértők. A Pesterzsébeten felnőtt humorista szellemességének visszatérő alanyai a barátai, illetve a panelek lépcsőházaiban felbukkanó arcok. A humorszakma Dopeman-jét hallgatva biztosan őszinte lesz a mosolyunk!

Maksa Zoltánt már senkinek nem kell bemutatni. A szórakoztatás öreg motorosa, a humorista a bajusz mögött már hosszú évekkel ezelőtt is a televízió elé csalogatta a nézőket; a Maksa Híradót joggal nevezheti védjegyének. A mindig mosolygós Maksa derűs egyénisége magával ragadja a publikumot; szellemességét már számtalanszor bizonyította, október 2-án élőben is hallhatjuk tréfáit.

Aznap Maksa Zoltán mellett Litkai Gergely fellépése is megállíthatatlan kacagást generálhat. Gergely végzettségét tekintve jogász, de ma már humoristaként, forgatókönyv-íróként és főszerkesztőként munkálkodik, kreativitása nem ismer határokat. Humorfaktorát számos díj is igazolja, de a minőségről inkább győződjenek meg személyesen, a Comedy Central Bemutatja felvételén.

Comedy Central bemutatja – nyilvános adásfelvétel, New Orleans Pub


szeptember 30., 19:00

-         Szomszédnéni Produkciós Iroda

-         Mogács Dániel

-         Hajdú Balázs

-         Bellus István

-         Három Kismalac


október 1., 19:00

-         Rekop György

-         Bács Miklós

-         Badár Sándor

-         Varga Ferenc József

-         Kuhár Bence

-         Szobácsi Gergő


október 2., 19:00

-         Maksa Zoltán

-         Litkai Gergely

-         Kertész Ricsi

-         Bruti

-         Pataki Balázs

-         Orosz György


Forrás: Ujvári Barbara- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 145
Tegnapi: 145
Heti: 290
Havi: 3 327
Össz.: 565 330

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Újra Comedy Central bemutatja
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »